Priser

ENERGIBEHANDLING 90 MIN. 500 KR.

En energibehandling er en dybdegående og holistisk behandling, der tager udgangspunkt i dig og de symptomer, du kommer med. På baggrund af hvad du fortæller i en indledende samtale, og det jeg intuitivt mærker, at din krop har brug for, anvender jeg en eller flere behandlingsteknikker, som skræddersyes til dig. Det er muligt at købe klippekort til denne behandling (5×90 min. 2250 kr.)

ENERGIBEHANDLING 60 MIN. 350 KR.

En afstressende energibehandling, som foregår på briksen, hvor du får mulighed for at slappe fuldstændigt af og give slip på spændinger og tankermylder. Behandlingen er en velværende stund til dig, der giver ro i krop og sind.
Det er muligt at købe klippekort til denne behandling (5×60 min. 1575 kr.)

HEALENDE ENERGIFORLØB (5 SESSIONER Á 90 MIN.) 2500 KR.

Et energiforløb anbefaler jeg til dig, som har brug for at arbejde dybdegående med krop og sind. Du vil samlet modtage 7,5 timers energiterapi- og behandling, hvor vi arbejder med healingterapi, hands-on-terapi (akupressur, zoneterapi og KST), øvelser mellem sessionerne, EFT og samtale. Derudover vil du få en optagelse af en guidet healingmeditation, som du kan lytte til mellem sessionerne for at støtte endnu mere op om behandlingen. Behandlingsforløbet kan ikke bookes online, men aftales med mig.

MINIBEHANDLING – ZONETERAPI 40 MIN. 250 KR.

Du får et dejligt fodbad inden behandlingen, hvor vi taler lidt om, hvad din krop har brug for. Herefter ligger du på briksen, mens jeg forkæler dine fødder med tryk og massage. Jeg bruger mine fingre og zoneterapipinde til behandlingen.

MINIBEHANDLING – CUPPINGMASSAGE 40 MIN. 250 KR.

Behandlingen indledes med en blid massage efterfulgt af cuppingmassage og -behandling. Cupperne placeres, hvor der på huden viser sig stagnationer og kan sidde her og udføre deres virkning i op til 10 min. Vær opmærksom på, at cupperne kan efterlade mærker, som forsvinder i løbet af et par uger. Læs mere om cupping her