Farvel 2017 – du har været en rutsjebanetur

Lige om lidt bliver 2017 til 2018 – og det er for de fleste en oplagt tid til at gøre status og sætte intentionen for året der kommer.

Min erfaring med at sætte nytårsforsæt var typisk i stil med at sætte lidt for stramme mål om at gøre dit og dat og spise sådan og træne sådan og stræbe efter noget tredje. Og ja, det holder lige præcis ca. 14 dage – hvis jeg er heldig. Derfor har jeg de senere år gjort mit nytårsritual lidt anderledes og med helt andre resultater og mål som jeg faktisk lykkes med.

Når jeg således sidder i dag og læser, hvilke intentioner jeg for et år siden havde for mit 2017, føles det let og kærligt, fordi jeg har opnået en stor del af det, som jeg satte mig for.

Først gør jeg status over året, der er gået. Tænker på og nedskriver alt det, som jeg allerede har opnået bare i år! Jeg kigger gerne tilbage i kalenderen, hvis det kniber med hukommelsen 🙂
Dernæst mærker jeg ind i, hvad jeg ønsker at lade blive i 2017 – alt det jeg giver slip på, som ikke skal med ind i 2018 – og skriver det ned.
Til slut sætter jeg min intention for året der kommer. Hvilken følelse ønsker jeg mere af i 2018 og hvilken følelse ønsker jeg at handle og tænke ud fra. Når vi sætter intention ud fra en følelse påvirkes alle områder af vores liv – om vi ønsker mere glæde, kærlighed, flow eller hvilken energi vi ønsker skal fylde os. Dernæst nedskriver jeg, hvad jeg ønsker for året der kommer. Det kan gøres på mange måder. Jeg skriver tak for at jeg allerede har opnået det jeg ønsker: “Tak for at jeg i 2018 har skabt plads til kreativitet og sjov, til at skrive og sy, og til at behandle endnu mere fra hjertet.”

For at ritualisere slippet af 2017 brændes alt det, som ikke skal med ind i 2018 (altså det skrevne 😉 ). Personligt synes jeg, at det er et smukt ritual, som markerer det skifte i energi, som sker ved overgangen til et nyt år.

Vi giver slip på det lidt tunge 2017 og træder ind i 2018. Energien er lettere og vibrationen højere. Det bliver fantastisk og smukt!

Jeg ønsker dig det bedste af 2018. Må dit år blive fuld af magi og kærlighed.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply