Holistisk Energiterapi

Energiterapi er kort fortalt en sammensætning af alt det bedste inden for alternativ behandling.

Jeg behandler med udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin og ser krop og sind som et hele. Formålet med behandlingen er at skabe balance i dit energisystem gennem aktivering af kroppens selvhealing. Jeg behandler med blide, men faste tryk og stræk i en kombination af massage, akupressur, zoneterapi og healing. 

 Teknikkerne er en genvej til at fjerne blokeringer i kroppen og skabe mere flow.

En energibehandling hjælper kroppen til at finde tilbage i balance og er fantastisk til at afhjælpe ondt i kroppen, stress, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, hovedpine, hormonelle ubalancer samt meget andet. Min indgangsvinkel er holistisk d.v.s. at jeg i min behandling tager udgangspunkt i hele dig. Jeg arbejder ud fra kinesisk 5-elementteori og behandler såvel fysiske som følelsesmæssige ubalancer. Det betyder, at mit fokus ikke kun er behandling af den aktuelle smerte/problemstilling, men også på at finde frem til den underliggende årsag til at disse symptomer opstår.

Når du kommer hos mig første gang indleder vi med en samtale om hvorfor du kommer og hvad du gerne vil have min hjælp til. Under behandlingen ligger du på briksen i undertøj pakket godt ind i tæpper – det er dog også muligt at modtage behandlingen fuldt påklædt. Vid at du må komme præcis som du er, og der er ikke noget, du skal præstere.
Oplevelsen på briksen er meget individuel. De fleste vil dog opleve en dyb afspænding, som hjælper kroppen til at give slip på stress, hvilket skaber rum for healing og balance.

Behandingen kan kombineres med øreakupunktur.