Cuppingmassage

Cupping er en dybdegående massageteknik, som har været anvendt i tusindvis af år. Metoden anvendes især til behandling af rygsmerter og hovedpine.

Generelt bruges cupping til at lindre muskelspændinger, som ofte er den fysiske manifestation af stress i kroppen. Når vi er stressede, har vi en tendens til at spænde uhensigtsmæssigt i musklerne. Det viser sig typisk som ømhed og smerte i skuldre og nakke pga. øget inflammation i området.

Hvordan virker det?

De cupper, jeg anvender til behandling, er lavet af plast og fungerer ved vakuumsug. De placeres på huden -typisk på ryggen eller skuldrene – hvor de bruges til at massere og varme de ømme områder op og kan herefter blive siddende i op til 15 min. Trykket fra cupperne øger blodcirkulationen til området. Dette lindrer muskelspændinger, øger blodcirkulationen generelt og reducerer inflammation og dermed årsagen til smerten.

Hvordan foregår en cuppingbehandling hos mig?

En cuppingmassage kan bookes som en selvstændig behandling hos mig, hvis du ønsker en velværende massage, der reducerer spændinger og skaber større smidighed i ryg og nakke. Jeg har også gode erfaringer med at afhjælpe lændesmerter.
Cupping kan også indgå som en del af en holistisk energibehandling. Ofte vil jeg anvende en kombination af cupping og akupressur, som også tager hensyn til årsagen til smerterne f.eks. stress, men behandlingen tilpasses som altid dine behov.

Vær opmærksom på at cupperne efterlader nogle (smukke) mærker på huden, som forsvinder efter et par dage. I nogle tilfælde kan der gå op til 1 uge inden de er væk.