Japansk lifting

Velværende luksusansigtsbehandling

Japansk lifting kan med sin kombination af akupressur, zoneterapi og lymfedrænage hjælpe til at afslappe ansigtsmusklerne og opstramme huden. Foruden at give et naturligt ansigtsløft virker behandlingen udrensende og stimulerer alle organer i kroppen.
Brug behandlingen som en selvkærlig stund til dig selv eller til at give dit ansigt mere glød og næring.

Et ansigtsløft opnås gennem et behandlingsforløb, hvor jeg anbefaler minimum 5 behandlinger i løbet af seks uger og herefter vedligeholdelse ca. hver 4. uge. 

Vi bruger mange af vores muskler i ansigtet dagen igennem, og de kan blive opspændte, hvis vi f.eks. er stressede, nervøse eller sammenbidte. Med japansk lifting arbejder jeg med både nervesystem, muskler og i hudlagene i ansigtet med det formål at få musklerne til at slappe af, opstramme huden og dræne væske væk fra ansigtet. Ansigtet får dermed et løft og kaldes med god grund for ‘den naturlige botox’. 

Behandlingen består af...

En japansk lifting behandling varer ca. 60 min. og  begynder med stimulering af udvalgte akupressurpunkter samt organzoner i ansigtet. Dette skaber forbindelse til kroppens meridianbaner og hjælper til at afbalancere de indre organer. Herefter får du lagt en spirulinamaske, som er en 100% naturlig maske, der tilfører huden masser af fugt og vitaminer (du kan læse mere om produkterne, jeg anvender, længere nede). Imens masken virker får du lidt hovedbunds- og nakkemassage. Derefter afspændes ansigtsmusklerne med akupressur og strygninger som kombineret med lymfedrænage udrenser affaldsstoffer og fjerner væske (som giver hævelser eller poser under øjnene) fra ansigtet. Behandlingen afsluttes med stimulering af huden med himalyasaltsten, som virker rensende og tilføjer huden mineraler.

Produkter til Japansk Lifting

Hybenkerneolie

Fuerza Vital’s hybenkerne-olie er en koldpresset 100% ren olie udvundet af kernerne fra vilde, tørrede hyben, som alle er håndplukkede. Olien forbedrer hudens elasticitet, heling, fjerner ar, pletter, tør hud og rynkedannelser.
Produktet indeholder umættede fedtsyrer, beta-karoten samt vitaminerne A, E og C.

Spirulinamaske

Masken består udelukkende af ren spirulinapulver opblandet i vand. Spirulina er en alge, som er fyldt med antioxidanter, mineraler, proteiner og sunde fedtsyrer. Den tilfører huden fugt, forebygger tidlig ældning af huden, reducerer rynker og akne og gør huden mere elastisk og blød. 
Spirulina er desuden en superfood og kan spises!

Himalayasaltsten

Himalayasalt indeholder massevis af mineraler, som afgives ved kontakt med huden. Saltet er et vigtigt næringsstof som især er effektivt til uren hud og giver hurtigere heling af sår. Det har desuden en dejligt opkvikkende effekt på huden, som giver en god afslutning på behandlingen, når de kølige sten trilles i cirkelbevægelser på huden.

Ønsker du at booke tid til en Japansk lifting behandling kan du kontakte mig på kontakt@sabinedahl.dk. Se ledige tider her.