Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Zoneterapi i hverdagen – Workshop

september 3, 2019 @ 16:30 - 19:00

DKK350
Forkølelse, søvnbesvær, fordøjelsesproblemer, uro i kroppen? Lær teknikker fra zoneterapiens verden til at trykke dig selv i balance.

Din krop og dit sind bliver hele tiden udsat for nye indtryk lige fra fremmede bakterier, der gerne vil holde en fest inde i dig, til bombardementet af nyheder på sociale medier. Indtryk som du og din krop skal forholde sig til 24/7. Somme tider er konsekvensen, at vi bliver syge eller overvældede, og så kan det være skønt at have nogle konkrete redskaber til hjælp. Med teknikker fra zoneterapiens verden lærer du en naturlig og dejlig måde at trykke kroppen tilbage i balance.

Vil du lære, hvordan du kan skabe mere balance hos dig selv eller måske din kæreste eller baby/børn? På denne workshop lærer du om de basale principper bag zoneterapien, og hvordan du bruger denne viden til at behandle dig selv (eller andre) – viden som gør dig i stand til at behandle bredere end de specifikke ubalancer, vi vil gennemgå.

Du vil lære at behandle specifikt for følgende:
  • Forkølelse/snotnæse/hoste
  • Astma, allergi og høfeber
  • Søvnbesvær og uro i krop og sind
  • Fordøjelsesproblemer
  • Energimangel/træthed
    – og hvis du har noget specifikt du gerne vil have teknikker til, så skriv til mig, så fletter vi det ind!

Du vil gå fra workshoppen med teoretisk viden, men også have prøvet teknikkerne af i praksis og med vejledning, da du vil udveksle behandling med en eller flere af de andre deltagere undervejs. Tag en ven under armen eller kom alene, så teamer vi dig op med en anden deltager – og bare rolig, vi er alle sammen super søde! Du får et lille kompendie med en oversigt over zonerne, vi gennemgår, med hjem.

Der er sunde snacks og te undervejs 🙂

Zoneterapi er en dejlig og kærlig måde at støtte kroppen til balance. Book din billet Her og få inspiration og konkrete redskaber til hvordan!

Billetpris: 350 kr.
Der er begrænset antal pladser på workshoppen.

TILMELD

Detaljer

Dato:
september 3, 2019
Tidspunkt:
16:30 - 19:00
Pris:
DKK350

Sted

Studio Statera
Mageløs 12 2. tv.
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
61697839
Hjemmeside:
www.sabinedahl.dk

Arrangør

Holistisk Energiterapi – Sabine Dahl
Telefon:
61697939
Hjemmeside:
sabinedahl.dk