Massage & Cupping

Fysiurgisk massage

Massage har mange fantastiske dejlige egenskaber og bruges til mange formål. Her kan der arbejdes dybt med afspænding af muskulaturen ved overbelastning, myoser og spændinger.  Den hjælper også forebyggende mod muskelskader, smerter i kroppen og spændingshovedpine. Stræk og massage af vævet giver en bedre blodtilstrømning til området, så musklerne får den næring og ilt de har brug for samt at ophobede affaldsstoffer bliver transporteret væk. 

Mange bruger også massage som ren velvære for kroppen ved anspændthed og stress.

Har du f.eks. en muskel der bliver ved at gøre ondt eller oplever smerter der stråler op i nakken eller ud i armen er det muligt at triggerpunktbehandling kan hjælpe. 

Cuppingmassage

Cupping er en dybdegående massageteknik, som har været anvendt i tusindvis af år. Metoden anvendes især til behandling af rygsmerter og hovedpine.

Generelt bruges cupping til at lindre muskelspændinger, som ofte er den fysiske manifestation af stress i kroppen. Når vi er stressede, har vi en tendens til at spænde uhensigtsmæssigt i musklerne. Det viser sig typisk som ømhed og smerte i skuldre og nakke pga. øget inflammation i området.

De cupper, jeg anvender til behandling, er lavet af plast og fungerer ved vakuumsug. De placeres på huden -typisk på ryggen eller skuldrene – hvor de bruges til at massere og varme de ømme områder op og kan herefter blive siddende i op til 20 min. Trykket fra cupperne øger blodcirkulationen til området, hvilket reducerer inflammation og dermed årsagen til smerten.

En cuppingmassage kan bookes som en selvstændig behandling hos mig, hvis du ønsker en velværende massage, der reducerer spændinger og skaber større smidighed i ryg og nakke.
Du kan også kombinere en cuppingbehandling med fysiurgisk massage eller holistisk energiterapi.  

Vær opmærksom på at cupperne efterlader nogle (smukke) mærker på huden, som forsvinder efter et par dage. I nogle tilfælde kan der gå op til 1 uge inden de er væk