Øreakupunktur Cafe

Øreakupunktur Cafe

Øreakupunktur Cafe i Odense C – Drop in

Føler du dig stresset, har meget tankemylder eller svært ved at sove?

Øreakupunktur Cafe er et tilbud til dig, som har brug for et pusterum i hverdagen. Det er henvendt til både mænd og kvinder, som føler uro i sindet, har angst, meget tankemylder eller som er i behandling for stress og ønsker hjælp til at få mere ro og nærvær i hverdagen. Behandlingen kan også bruges som en stille pause til at komme i kontakt med sig selv og styrke sit mentale helbred. Der er ikke noget, du skal præstere, og der planlægges ikke et behandlingsforløb. Derimod kommer du, når du føler behov og lyst til det.

Øreakupunktur er en form for akupunktur, hvor ubalancer i kroppen behandles gennem punkter i øret. Den teknik, jeg anvender her, er 5-punktsmetoden, som kendes fra NADA. Selve metoden er let og enkel og består af 5 små nåle, der sættes i øret. Kombinationen af punkter er kendt for at styrke samarbejdet mellem krop og sind, og alle kan have gavn af metoden. Behandlingen er afstressende og beroligende samtidig med at den styrker kroppens energi.

Øreakupunkturen er et godt supplement til anden behandling og hjælper dig i bedre kontakt med dine personlige ressourcer. Det er forskelligt, hvor hurtigt man mærker effekten, men nogle af de første positive forandringer er mere ro i sindet og forbedret søvnkvalitet.

Sådan foregår det: Behandlingen foregår i trygge og rolige omgivelser i min klinik i Studio Statera. Det foregår som drop-in, hvor du kan ankomme i løbet af de første 45 min. af åbningstiden. Kom og gå stille og roligt, da andre får behandling i lokalet samtidig med dig. Når det er din tur, lægger du dig på briksen, de 5 nåle sættes i øret – det tager ca. 1 min. – og finder dig herefter en plads. Du sidder roligt med nålene i en halv time, og kan imens nyde en kop thé og vende opmærksomheden indad. Når den halve time er gået, gør jeg opmærksom på det, fjerner nålene, og du kan forlade klinikken igen med skuldrene nede, mere klarhed i tankerne og ro i sindet.

Praktisk

Øreakupunktur Caféen har åbent udvalgte tirsdage kl. 18.30-20.00. Det koster 50 kr., som kan betales kontant eller med Mobilepay ved ankomst. Vær opmærksom på at der kan forekomme ventetid, og at der er et begrænset antal pladser og tid til rådighed. Ønsker du at være sikker på en plads, kan du tilmelde dig en eller flere datoer. Det kan ske via linket herunder eller i en direkte mail til mig. Det foregår i Studio Statera på Mageløs 12 2.t.v. (Rum 2), 5000 Odense C

Drop in Øreakupunktur Caféen er åben:
Pga. travlhed med andre dejlige opgaver holder Øreakupunktur Caféen midlertidigt lukket. Jeg forventer at genåbne i starten af det nye år, som også bliver i nye lokaler!