OM MIG

Hej! Jeg hedder Sabine.

Jeg er holistisk energiterapeut og -behandler, og det er min intention at skabe et healende rum, hvor din krop får ro, støtte og energi til at genfinde sin balance. Jeg har altid være nysgerrig efter at forstå kroppen, og jeg elsker at hjælpe de mennesker, jeg møder, med at forstå, hvorfor kroppen sender de signaler, den gør. Jeg arbejder med krop og sind som en helhed og elsker at lytte til din historie. Gennem energibehandlinger, workshops og arrangementer søger jeg at sammensmelte den ældgamle traditionelle kinesiske medicin med moderne teknikker at arbejde med sindet på.

Størstedelen af mit liv har jeg levet fra hovedet og været styret af mine tanker. Jeg har forsøgt at leve op til egne og andres forventninger til mig, indtil jeg ikke længere kunne holde det ud og blev ramt af stress og en følelse af meningsløshed og af ikke at vide, hvem jeg er. Det har ledt mig til at gå på opdagelse i mig selv for at opnå større selvforståelse og bedre kontakt med mig selv – hvilket er noget jeg hele tiden øver mig på. Gennem energiterapien, kontakt med naturen, og ved at følge mit hjerte og omgive mig med nærende relationer kommer jeg hele tiden nærmere mig selv og en tilstand af at leve og være til stede i nuet.

fbt
om mig

Jeg tror på, at det er meningen, vi skal have det godt. Med det mener jeg ikke, at vi skal være glade hele tiden, eller at vi ikke møder modstand, men at vi er i stand til at rumme og acceptere os selv for alt hvad vi indeholder. Det er en gave for mig at hjælpe mine klienter med at genskabe kontakten til krop og hjerte og åbne op for at mærke de undertrykte følelser eller overbevisninger, som kroppen reagerer fysisk på. Kropskontakt og forbindelse til os selv er alfa og omega, når vi skal træffe de rigtige valg, nære os selv og være nærværende over for vores relationer. Ofte tillader vi ikke os selv at have det godt – enten fordi vi ikke føler, at vi fortjener det, eller fordi vi fastholder en identitet i smerten.

Vi er ikke i 100% balance hele tiden – om nogensinde – og det er heller ikke målet. Jeg tror på, at der skal være plads til at være os selv med alt hvad vi indeholder. Det betyder også at turde mærke de svære følelser, som vi ofte undertrykker eller dulmer. Kroppen afslører, når vi har blokeringer mentalt eller energimæssigt. Og den fortæller hele tiden, hvad den har brug for. Det er derfor, du kan opleve, at kroppen reagerer med uro, smerter eller sygdom. Energiterapi kan både hjælpe på symptomerne her og nu, men også skabe klarhed og forløsning følelsesmæssigt.

Uddannelse

Holistisk Energiterapeut og -behandler ved Katrine Birk, 2018

Øreakupunktur kursus 1 ved Majken Telling Fyns zoneterapeutskole, 2019

Fysiurgisk massør ved Massørskolen Fyn, 2020

Japansk Lifting ved Massørskolen Fyn, 2020

Minikursus i kropsterapi ved Totum, 2020

Reiki I ved Reikimester Eva Lilli Godsk, 2020

 

Derudover er jeg uddannet bioanalytiker og har arbejdet i faget siden 2015 – hovedsageligt inden for autoimmunologi og klinisk biokemi.